LRKÖ bjuder in till

BPH

Beteende- och Personlighetsbeskrivning Hund

FULLBOKAT

Den 15 augusti har vi bokat BPH på

Hunduddens träningscenter

 

Är du nyfiken på att få veta mer om din hunds

personlighet? Hur den reagerar och löser problem i olika situationer? Då ska du anmäla dig till något av våra två BPH.

Hunden måste ha fyllt 1 år.

Det är begränsat antal platser och först till kvarn

gäller. Anmälan är bindande! 

Kostnad: 1250 kr. 

 

Maila din anmälan till utb@lrko.se 

Er anmälan ska innehålla hundens fullständiga namn, ras, 

regnummer, chipnummer, ditt namn, mailadress, 

telenummer och medlemsnummer. Du ska även 

skriva om du vill ha skott eller ej. 

OBS! Sista anmälan 15 juli

Beteende- och personlighetsbeskrivning hund – BPH

Vill du veta mer om din hunds mentalitet? Svenska Kennelklubbens mentalbeskrivning BPH är utformad för att passa alla hundar. Den hjälper dig som hundägare att lära känna din hund lite bättre och är värdefull i avelsarbetet för uppfödare, ras- och specialklubbar.

Alla hundar och hundraser är inte likadana. Vilken personlighet har din hund? Är den lekfull, trygg, energisk, glad i människor? Det kan BPH ge dig svaren på!

Beskrivningen tar omkring 45 minuter och innehåller åtta olika moment. Syftet är att få en bild av hur hunden reagerar på och hanterar olika situationer. Det handlar bland annat om att möta främmande personer, att leka, att arbeta för att komma åt mat och att stöta på överraskningar.

Alla hundar är välkomna!

BPH är anpassat för alla hundar, oavsett ras. Även oregistrerade hundar kan delta. För alla hundar gäller att de måste vara id-märkta, vaccinerade och ha fyllt 1 år, men det finns ingen övre åldersgräns.

Ägare eller förare måste vara medlem i en klubb inom SKK-organisationen, exempelvis läns-, special- eller rasklubb, även medlemskap i Sveriges Hundungdom eller en verksamhetsklubb t ex Svenska Nose Work Klubben går bra. Ägare eller förare bosatt utanför Sverige ska vara medlem i av SKK erkänd utländsk kennelklubb.

Foto: Per Wikström