Labradorklubben Östra 

Lrko Värdegrunder

Lrko Värdegrunder

Spela video

Labrador Retrieverklubben är den näst största av rasklubbarna inom Svenska Spaniel- och Retrieverklubben.

 

Vår ras har under flera år toppat listan på de populäraste raserna i Sverige. Det visar att labradoren är en omtyckt ras som finner nya anhängare varje år, men det innebär samtidigt att rasklubben måste se upp med de fallgropar som riskerar att drabba populära raser.

 

Därför har vi ett långsiktigt hälsoprogram för att värna om rasens framtid.

 

Som rasklubb arbetar vi även med jaktliga och exteriöra frågor som kännetecknar labradoren och gör rasen så unik, både som apportör i jaktmarkerna, trevlig allroundhund och som älskad familjemedlem.Vi hoppas att du ska hitta en del av detta på denna webbplats.

 

Som medlem i LRK tillhör du den region där du är bosatt i och du kan vara med och påverka vilka aktiviteter som ska anordnas lokalt. Regionernas årsmöten fastställer verksamhetsplanen och där, och på andra möten träffas medlemmarna för att diskutera viktiga frågor inom klubben.

 

Rullande medlemskap tillämpas, vilket innebär att om du går in som medlem i september är du medlem t o m augusti året därpå. Du får automatiskt ett nytt inbetalningskort när ditt medlemskap närmar sig sitt slut.

 

En medlemsförmån är att AGRIA ger alla medlemmar i LRK 10 % rabatt på sin hundförsäkring

LRKs (Labradorklubbens) medlemsregistrering

handlägges av

Margot Engström

Lunne 238, 891 96 Arnäsvall

070-152 29 76

medl.reg@labradorklubben.se

 

LRKs Plusgiro 433 23 71 - 6

 

Avgifter 2020:

Fullbetalande: 300 kr

Familjemedlem: 150 kr

 

Familjemedlemskap innebär att ytterligare person/er i samma hushåll (samma adress) kan lösa medlemsskap till en lägre penning än vad fullbetalande gör.

Familjemedlem har samma rättigheter och möjligheter som fullbetalande har, men får ingen egen tidning.