Våra kurser

 

Om du har frågor angående våra kurser eller önskemål om en kurs du inte hittar, så kontakta vår utbildningsansvarige Jennie Winberg:  utb@lrko.se 

 

 

Medlemmar i LRKÖ har företräde till våra kurser.

 

Kursavgiften kan helt eller delvis återbetalas mot uppvisande av veterinärintyg. Annars gäller att du själv måste hitta en ersättare eller att instruktören har reserver till kursen.

Anmälan är bindande

 

 

LRKÖ Plusgiro: 51 04 62-5     (Gäller inte för medlemsavgifter)

Eller Swisha till 123 114 90 46

 

Vid all betalning är det är viktigt att ni märker inbetalningen noga med

ditt namn och vad ni betalar för. 

Alla kurser är corona-anpassade! 

 

Träningsträffar
Jaktlydnad och Vardagslydnad
Björklinge, Uppsala

1 september kl 18.30    jaktlydnad

22 september kl 18.30    jaktlydnad

6 oktober kl 18.30    vardagslydnad

20 oktober kl 18.30    vardagslydnad

Kostnad: 100 kr/tillfälle

Dom första två tillfällena tränar vi jaktlydnad i grupp. Stadga, passivitet, lydnad i jaktliga sammanhang. En och annan apport kan få hämtas om man så vill. Inga förkunskaper krävs, hunden bör vara minst 8 mån gammal. Alla är välkomna oavsett nivå.

De nästkommande två tillfällena tränar vi vardagslydnad. Vi kommer att träna på följsamhet, kontakt, hundmöten och lite annat smått och gott. Inga förkunskaper krävs. Hunden bör vara minst 4 mån gammal. Alla är välkomna då vi individanpassar all träning.

Anmälan sker till instruktören 

Emma Gustafsson

gustafsson-95@hotmail.com

0700-943025

Om instruktören: Emma är utbildad instruktör hos Labradorklubben. Hon tränar och tävlar sina tre labradorer i rallylydnad, lydnad, viltspår och jaktapportering och ställer ut dom.

Apportering fortsättning

Upplands Väsby

Antal deltagare: 8 st

Kostnad: 1750 kr

Datum: 25/9, 2/10, 9/10 och 16/10

Tid: 12:30-15:00

Sista anmälningsdag: 18/9

 

Anmälan sker till instruktören:

Tina Bihlar

tina@tinastasseri.se

070-337 02 20

 

 Innehåll: Kursen riktar sig till dig som gått Apportering nybörjare eller liknande och vill jobba vidare med att sätta ihop apporteringens delmoment till en helhet. Du kanske siktar på att kunna starta på Working Test eller jaktprov, men detta är absolut inget måste för att gå kursen. Vi jobbar bl a med stadga, minne, stoppsignal, grunderna i dirigering, markeringar, linjetag och närsök. Stor vikt kommer att läggas på följsamhet och samarbete. All träning sker med positiva metoder för en hållbar inlärning.  Passivitetsträning ingår vid varje lektionstillfälle. Kursen omfattar både praktik o teori.

Om instruktören: Tina är certifierad och H-märkt Hundinstruktör, Hundpsykolog och Hundbeteendevetare samt Kontaktkontrakts- och Rallylydnadsinstruktör. Hon har två golden retrievers och tränar/tävlar i apportering, rallylydnad, lydnad och bruksspår.